On dormir

Queda’t a dormir al Bages!

 

Hotels familiars amb encant per un cap de setmana amb la parella; antigues masies de turisme rural restaurades on els més menuts podran córrer i acariciar els animalons de granja; albergs, càmpings i zones d’autocaravanes per anar al teu ritme…

El Bages t’ofereix una gran diversitat d’allotjaments des de cases de turisme rural a hotels de tot tipus, adaptats a la diversitat de públic per assegurar una escapada perfecta per desconnectar i fugir de les aglomeracions.

Et recomanem aquells allotjaments amb el distintiu Biosphere, que aposten per un model de turisme responsable compromès amb la sostenibilitat mediambiental, social i econòmica en tota la seva gestió interna.

Els allotjaments amb el distintiu Punt d’Informació Turística han estat formats perquè puguin assessorar al visitant sobre l’oferta d’activitats i atractius turístics del Bages.

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià