Ingredients

Albergínia blanca, variat de bolets de temporada, pinyons torrats, avellanes torrades i pelades, ametlles torrades i pelades, porradel (o ceba tendra), julivert, vinagre agredolç, oli d’oliva verge extra, sal i pebre negre mòlt.

Elaboració

  1. Escaliveu les albergínies al forn a 180º fins que estiguin cuites. Peleu-les i reserveu-les el mes senseres possible. Un cop fredes, talleu la polpa a trossos grans procurant que no es desfacin.
  2. Renteu i trossegeu els bolets. Saltegeu-los en una paella amb una gota d’oli.
  3. Tritureu un grapat de pinyons, ametlles i avellanes amb un bon raig d’oli i li afegiu la resta de fruits secs picats. Li afegiu les herbes fresques picades. Poseu a punt de sal i vinagre.
  4. Passeu per la planxa ben roent els trossos d’albergína amb una gota d’oli. Ho poseu en un plat, escampeu pel damunt els bolets i ho salseu amb la picada.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants gastronòmicsEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants gastronòmicsEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Ves al contingut