Amb més de 100 anys d’història, les colles caramellaires de Cardona ja ho tenen tot a punt per a la celebració de la Pasqua!

El tret de sortida serà dissabte a la tarda, quan els Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Coma. Ja a la nit, la Coral Cardonina cantarà a la plaça Mercat i a la plaça de la Fira en acabar la Vetlla Pasqual.

La festa continua diumenge al matí quan els Caramellaires de Pagès, les Caramelles de la Coromina i la Colla Jove cantaran pel centre històric de Cardona. Abans, però, les Caramelles de la Coromina hauran actuat al seu barri.

A dos quarts de dues està prevista la trobada de totes les colles davant de l’Ajuntament, on es cantarà la Sardana de Cardona.

Encara diumenge, però a la tarda, els Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Coma.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià