Tast de productes de proximitat amb vins de la DO del Pla de Bages i platets emblemàtics del Geoparc de la Catalunya Central.

Begudes:
– 3 vins del celler Mond obert (Sant Fruitós)

Platets elaborats per Agustí Pastisser (Sant Fruitós):
– Mousse de mató de Montserrat amb cansalada
– Mongetes de Castellfollit amb botifarra de bolets
– Rocs de Sant Benet

Hora: a les 11:30h
Lloc: Centre de Visitants del Geoparc de la Catalunya Central
Durada: 1 hora i mitja
Públic: adult
A càrrec de: Slow Turisme
Avís: en cas d’intoleràncies és important informar-ho.IMPRESCINDIBLE RESERVAR AMB MÀXIM 24 HORES D’ANTEL·LACIÓ CLICANT AQUÍ.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants gastronòmicsEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

Ves al contingut