El guia d’aquesta activitat serà el mateix Berenguer de Montagut, mestre d’obres de la basílica, que acompanyarà els visitants en el seu ascens des del claustre fins a la primera coberta.

Durant el recorregut, s’explicarà la contractació de l’obra, les tècniques arquitectòniques emprades i el paper dels manresans i les manresanes en la construcció del temple. Montagut convidarà els visitants a fer un exercici d’imaginació per intentar projectar com serà el temple medieval de la ciutat quan estigui acabat.

Aquesta visita és una forma amena i divertida d’explicar a públics de totes les edats el context de l’edificació de la Seu de Manresa i també de gaudir d’una perspectiva diferent del monument i de les vistes privilegiades de la ciutat i de la Fira de l’Aixada des de la primera coberta.

Dates: 24 i 25 de febrer, durant la Fira de l’Aixada

Horaris: a les 11h, a les 12h, a les 13h, a les 17h i a les 18h.

Preus: entrada general 5,5€ / menors de 7 anys gratuït.

Venda d’entrades: a la recepció de la Seu i a https://entrapol.is/ZHGLx

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià