Des d’Edicions La Fragatina, un projecte editorial capdavanter en el gènere de l’àlbum il·lustrat i dedicat a la promoció i difusió de la cultura des de tots els àmbits, us convidem a submergir-vos en el món que sorgeix de la unió entre paraules i imatges, una sinergia que ha revolucionat la literatura per a nens i adults.

Partint d’un objectiu bàsic com és el de donar a conèixer entre petits i grans valors culturals i universals des de noves perspectives, elaborem amb cura i dedicació les nostres publicacions prenent com a segell distintiu el camí de la creativitat i la imaginació.

Edicions La Fragatina inspira les seves col·leccions en propostes diverses i plurals que fomenten el coneixement del nostre patrimoni comú, com també l’intercanvi i el diàleg, cosa que en una societat cada vegada més influenciada pels efectes de la globalització i les tecnologies de la informació i la comunicació afavoreix que la identitat cultural assumeixi noves visions i s’enfronti a nous reptes.

La nostra proposta, basada en la capacitat del llenguatge verbal i visual per a transcendir les fronteres i forjar una comunicació universal, és idònia tant en àmbits educatius i escolars com familiars i culturals, alimentant així el germen de les societats futures.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià