Des d’Edicions La Fragatina, un projecte editorial capdavanter en el gènere de l’àlbum il·lustrat i dedicat a la promoció i difusió de la cultura des de tots els àmbits, us convidem a submergir-vos en el món que sorgeix de la unió entre paraules i imatges, una sinergia que ha revolucionat la literatura per a nens i adults.

Partint d’un objectiu bàsic com és el de donar a conèixer entre petits i grans valors culturals i universals des de noves perspectives, elaborem amb cura i dedicació les nostres publicacions prenent com a segell distintiu el camí de la creativitat i la imaginació.

Edicions La Fragatina inspira les seves col·leccions en propostes diverses i plurals que fomenten el coneixement del nostre patrimoni comú, com també l’intercanvi i el diàleg, cosa que en una societat cada vegada més influenciada pels efectes de la globalització i les tecnologies de la informació i la comunicació afavoreix que la identitat cultural assumeixi noves visions i s’enfronti a nous reptes.

La nostra proposta, basada en la capacitat del llenguatge verbal i visual per a transcendir les fronteres i forjar una comunicació universal, és idònia tant en àmbits educatius i escolars com familiars i culturals, alimentant així el germen de les societats futures.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Fogons del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià

betebet

dalaman transfers

kalkan transfer

cheesecake

marmaris transfer

Bursa diş klinikleri