El canvi ha consistit en una evolució progressiva treballant en diferents àmbit de la indústria alimentària: va començar a ca l’ Aligué als anys 80 com a cuiner, després va fer pastisseria per a restaurants el 1988, el 1990 crea la seva pròpia empresa i el 1998 obre el local actual.

Va ser una empresa pionera i innovadora creant un nou concepte de local, amb forn, pastisseria, i degustació. Aquest nou tipus d’establiment va tenir molt d’èxit fins arribar al punt que el local es va quedar petit degut a la bona acollida del públic. Amb la voluntat de donar servei i mantenir vendes, és en aquest moment que s’introdueix una mesura promocional i innovadora: portar l’esmorzar i el diari a domicili.

Amb el temps es va optar per una ampliació del mateix local, creant la zona de restaurant i el servei de càtering.

Et recomanem

Distintius de qualitat al Bages

Geoparc de la Catalunya CentralUNESCOBiospherePunt d'informació turísticaCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)El Rebost del BagesRestaurants gastronòmicsEstrella MichelinDO Pla de Bages

Ves al contingut