Servim esmorzars, disposem d’un acollidor menjador a la carta i també oferim servei de bufet lliure al migdia (festius inclosos), els divendres i dissabtes a la nit.

L’equip de treball del Restaurant Golden esta integrat per persones joves amb una gran experiència al sector, a demés d’un gran interès per realitzar un bon treball. El nostre desig es oferir plats de qualitat a preus raonables i amb un bon servei.

El nostre bufet lliure funciona a diari, cada migdia, inclosos festius, i divendres i dissabtes a la nit. Oferim un ventall de més de 40 primers plats a escollir; els segons es serveixen a taula, donant la possibilitat d’escollir entre dos plats de carn i dos de peix.

Per postres, tenim diferents possibilitats, a demés, incloem el pa, vi i aigües minerals.

Al menjador a la carta oferim plats del dia de cuina de mercat, especialitzats en peix i carn com: ostres, gambes de la costa, filet de lluç al forn, rap, llenguado, xipirons, espatlla de cabrit, costelletes, filet…

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià