Mas del Puig és una masia del segle XIII, situada a Castellbell i el Vilar, completament rehabilitada, que ofereix espais per a reunions de treball i esdeveniments socials (celebracions familiars, trobades d’amics, dinars d’empresa, etc.), de petit format.

Sala de reunions Els Cups:

És una sala per a reunions de treball de fins a 14 persones. completament equipada amb taules i cadires, pissarra, pantalla i projector multimèdia, paperògraf i connexió a Internet mitjançant ADSL i WiFi.

Una segona sala, més petita, que complementa l’anterior, per facilitar el treball en grups o per a reunions de grups més petits. Disposa d’una sola taula gran on poden treballar fins a 10 persones.
Pels moments de descans i relax hi ha dos espais on parlar amb tranquil•litat o prendre un cafè tot gaudint de les magnífiques vistes de la muntanya de Montserrat.
Tots els espais disposen d’aire condicionat i lavabos.
Ideal per a reunions de treball, formació, cursos d’idiomes, reunions corporatives, equips de direcció,coaching, team building
Sala menjador de l’Antic Femer:
És una sala amb una magnífica volta de pedra, reconvertida en una confortable sala per a trobades i celebracions familiars o d’amics, de fins a 22 persones. L’espai inclou una petita cuina on preparar el menjar, una barbacoa interior i lavabos. Està equipat amb aire condicionat, pantalla i projector, taules, cadires, vaixella, cristalleria i coberts.
Ideal per a celebracions familiars, trobades d’amics, àpats d’empresa, aniversaris, bateigs, comunions o petits casaments.
Les activitats es poden complementar amb visites, dins la mateixa finca, al museu sobre la vida a pagès, abans i a L’Hort del Puig, explotació d’agricultura ecològica.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià