És a peu de carretera, a 400 metres de l’autopista C-58 i de l’Eix Transveersal C-25, i a 1km del Monestir de Sant benet de Bages. Edifici de grans dimensions, amb una terrassa exterior i àmplia zona per estacionar. Establiment situat al municipi de Sant Fruitós de Bages (Torroella de Baix)
Can Ferrer ofereix una cuina creativa i de mercat de molta qualitat, basada amb la selecció dels millors productes, amb la curosa elaboració dels mateixos i amb unes presentacions modernes.

A tot aixó cal afegir-hi un servei molt acurat. A més de la carta, Can Ferrer, oferix un Menú del Día tant per a dies feiners com para festius i caps de setmana, a preus molt ajustats. Algunes de les mes reconegudes presentacions de Can Ferrer, són: Amanida d’anxoves de Palamós i escalivada; Bacallà amb sanfaina i musselina d’alls confitats; Llenguado a la crema amb panses i pinyons i un llarg etc.

El Restaurant Can Ferrer disposa de salons per a celebracions familiars, banquets, grups d’empresa i altres esdeveniments, eleganment preparats. Tanmateix oferix aparcament gratuit per els seus clients.

També oferix una gran terrassa on celebrar els aperitius de casaments, sopars d’estiu.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

SICTEDGeoparc de la Catalunya CentralFogons del BagesEstrella MichelinEl Rebost del BagesDO Pla de BagesCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Biosphere

Els camins del Bages

3 montsCamí de Sant JaumeCamí IgnasiàCamí Oliba