Viu l’ecoturisme a través d’una visita guiada a la finca Artelac i contempla el ramat de més de 400 cabres ecològiques en plena natura.

Artelac us convida a visitar la seva finca i les seves instal·lacions, així com a aprendre tot el procés d’elaboració dels seus productes, des de la cura dels animals fins a l’obtenció del formatge. Tot acompanyat per un audiovisual explicatiu sobre el funcionament de la finca i l’elaboració dels seus productes.

La visita inclou una degustació de (8 dels seus formatges), produïts a la mateixa finca, acompanyats d’un vi ecològic. En acabar la visita, si es desitja, ofereixen la possibilitat d’adquirir qualsevol dels seus formatges i productes ecològics disponibles en la botiga de la finca.

Artelac va néixer el 1969. En els seus començaments, la finca es dedicava al cultiu de fruites, verdures i a la criança de diversos animals. A poc a poc, però, la producció de la finca es va anar orientant a la cura de les cabres i a la producció de formatges. La finca Artelac, “El Paradís”, es troba al Bages; envoltada de boscos i sota l’incomparable paisatge de la muntanya de Montserrat.

Es dediquen a la ramaderia ecològica. Totes les seves cabres s’alimenten de pastures, farratges i cereals que provenen d’agricultura ecològica. És per això que de les seves cabres s’obté una llet biològica d’una alta qualitat i sabor autèntic.

Tots els productes Artelac són ecològics i estan elaborats amb llet de cabra de la forma tradicional, sense conservants.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià