Ca la Julita és una masia del segle XIX, autoritzada com habitatge d’ús turístic, ubicada dins l’entorn rural del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat, tranquil i acollidor, a les afores del municipi de Castellbell i el Vilar i a 3 km de Marganell. La zona forma part del Geoparc Catalunya Central.
La capacitat a l’apartament és de 4 persones ( parella i 2 infants ) i disposa de cuina equipada amb tots els utensilis, vitroceràmica i microones, 1 bany amb tovalloles, i un ampli menjador amb estufa de pelet. Les habitacions disposen de roba de llit.

El Mas té un antic estable rehabilitat que pot usar-se per a reunions familiars o d’empresa, de petit format i grups reduïts. La família encara avui elabora el seu propi vi casolà i el celler es visitable.

En els seus espaiosos i acollidors jardins ( equipats amb mobiliari ) ofereixen la possibilitat de llogar-los de forma independent ja que permeten fer-hi un munt d’activitats, des de trobades d’amics i familiars, per fer-hi celebracions o àpats amb servei de càtering opcional (amb restaurants de la zona adherits a l’entitat Fogons del Bages). També poden fer-se tallers o degustacions. Grups màxim de 15 persones.

A la propietat hi ha horta, arbres fruiters, bestiar i també es poden visitar les restes d’un antic molí fariner de principis del s. XVIII, així com molts elements de l’art de la pedra seca.

Des de Ca La Julita, surten nombrosos recorreguts de senderisme i bicicleta, pels quals es poden contemplar molts elements relacionats amb la vinya del Bages sud, ruta del romànic i que enllacen amb GR’s de l’entorn del Parc Natural de la muntanya de Montserrat. A 500 metres del Mas es pot visitar el Molí fariner de l’Alzina-Museu (any 1500).Es poden fer passejos a cavall a l’hípica situada a 2 km de la casa, així com visitar els obradors de mató del municipi de Marganell. També ben a prop es pot degustar la gastronomia de la zona a restaurants, alguns d’ells adherits a l’entitat de ‘Fogons del Bages’.

Persones de contacte : Anna i Carles

.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià