El vi del Pla de Bages a Sant Fruitós de Bages

2 dies i 1 nit / 2 persones

300€2 pax.

Tot comença passejant per la Sagrera per descobrir el nucli antic del municipi,
per continuar amb unes copes de vi i un mos, en un ambient distès al Nou Celler
o al Casino, segons sigui la vostra elecció. Feu nit a l’Hotel Món, de Món Sant Benet,
on també gaudiu d’un esplèndid esmorzar.

Sabeu que abans de la fil·loxera, el Bages era la comarca amb més superfície de
conreu de vinya? El territori està farcit de vestigis de pedra seca que ens parlen d’aquella
època. Ho descobriu amb la vostra visita al Museu de la vinya i el vi.
I després d’il·lustrar-vos, us dirigiu al Celler del Mond Obert, per fer-hi una visita
i tastar els seus vins. Finalment, acabeu la jornada vitivinícola amb un àpat a La Cuina de l’Era,
regat amb vi de la DO Pla de Bages, com no podia ser d’altra manera.
I si teniu ganes de més, allà mateix podeu fer una volta pel camí de la Séquia.

Tarda 1r dia
Passeig per la Sagrera, el nucli germinal de Sant Fruitós de Bages.
Descobriu l’antiga vila fortificada.

Vespre-nit (dues opcions)
Opció 1. Nou Celler

Embotit i formatge amb vins DO Pla de Bages, al Nou Celler. 2 copes de vi per persona i taula
d’embotits i formatge de proximitat amb pa amb tomàquet.

Opció 2. El Casino
Una hamburguesa de les bones, acompanyada per unes copes de vi DO Pla de Bages, en un
ambient distès i amb les millors vistes de la Sagrera.

Nit
En règim AE a l’Hotel Món

En habitació doble i en règim d’allotjament i esmorzar.

Matí 2n dia
Museu de la vinya i el vi

El Museu vol retre un homenatge a tota aquella gent que va treballar cuidant la vinya, conreant-
la i recollint-ne el fruit, per elaborar vi o derivats. Amb la visita ens endinsarem a un passat
no gaire llunyà per prendre consciència de la importància d’aquest cultiu al pla de Bages.

Visita i tast de vins al celler Mond Obert
Visiteu les seves vinyes al peu de Sèquia de Manresa i degusteu el millor dels seus vins, sense
perdre-us el Picapoll, la varietat autòctona de la comarca.

Migdia 2n dia
Dinar al restaurant La Cuina de l’Era

Degustació d’entrants, segon a escollir, postres, aigua i vi DO Pla de Bages.

NOTA: Disponible en cap de setmana, sempre amb reserva prèvia.

Comprar

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià