“Un viatge visual per la vinya al Pla de Bages” és una reconstrucció de la història de la vinya a Artés, Avinyó i Sallent, i on millor que sentir-ho tan de prop com al Celler Sanmartí.

Podrem saber les vinyes que tenien els masos i on tenien les vinyes els nostres avis i rebesavis.

Una xerrada per conèixer la història amb el Dr. Llorenç Ferrer Alòs, doctor en història contemporània, la investigadora i geògrafa Meritxell Gisbert, i la historiadora Mireia Vila que ens explicaran de forma visual fins on havia arribat la vinya el 1872 i al 1956 a Sallent, tot acompanyat del bon vi del Celler Sanmartí.

Activitat organitzada amb la Xarxa Vives d’Universitats, Ajuts a la Recerca Creus Casas Sicart, Centre d’Estudis del Bages i Celler Sanmartí.

Horari: de les 11:30 a les 13 h

Preu: Gratuït

Durada aproximada: 1’5 h

IMPRESCINDIBLE RESERVA prèvia d’entrades a: www.entrapolis.com (aforament limitat)

Com arrribar-hi:
Entrar al poble de Sallent per l’entrada nord o sud i dirigir-se cap a l’avinguda Pau Casals, en aquest punt seguir les indicacions de les senyals.
Indicacions per Google maps

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià