Fusionem esport amb geologia, cultura i gastronomia al Cogulló i voltants!

Dia de sortida amb BTT, a peu o vehicle propi que inclou el Centre de visitants del Geoparc, el poblat ibèric del Cogulló, la muntanya de sal del costat (runam salí) i un tast de productes de proximitat!

BTT elèctrica de lloguer o la teva BTT normal o elèctrica (amb els de Som Terra Som Salut):
A les 9:00 h inciarem la ruta guiada en grup des del Mas de la Sala fins al Centre de Visitants del Geoparc on pararem per a conèixer la geologia de l’indret i el seu origen; després amb bus o bici ascendirem fins a la muntanya de sal (el runam salí) i descendirem fins al Poblat Ibèric del Cogulló on coneixerem de la mà d’una arqueòloga les troballes que s’han descobert. Allí finalitzarem amb un tast d’embotits, formatges i vins de la terra organitzat per Slowturisme.

A PEU (individual):
A les 9:15 h cal sortir des de l’aparcament del Centre de Visitants del Geoparc i pujar a peu fins al poblat ibèric del Cogulló (uns 40-45 minuts) per a realitzar la visita , posteriorment un autocar ens portarà fins a la muntanya de sal (el runam salí) i ens tornarà al poblat per a acabar amb un tast de productes de proximitat.

VEHICLE PROPI (individual):
A les 9:30 h podreu accedir al Centre de Visitants del Geoparc, seguidament cal pujar fins al poblat ibèric del Cogulló amb el vostre vehicle (uns 15-20 minuts per pista) per a realitzar la visita, posteriorment un autocar ens portarà fins a la muntanya de sal (el runam salí) i ens tornarà al poblat per a acabar amb un tast de productes de proximitat.

 

INSCRIPCIONS CLICANT AQUÍ

 

 

Horari amb BTT en grup: 9:00 h des del Mas de la Sala

Opció individual a peu: 9:15 h des de l’aparcament del Centre de Visitants del Geoparc

Opció individual amb vehicle propi: 9:30 h des del Centre de Visitants del Geoparc

Preus:
– Amb bici pròpia / a peu / vehicle propi: 15,00 €

– Amb el lloguer de bici elèctrica: 35,00 €

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià