Restaurant i Gastrobar
Un concepte gastronòmic i dues maneres de degustar-lo.
Espai gastronòmic ubicat a l’edifici que fou seu de l’Ateneu Obrer Manresà, que després d’un llarg període d’abandonament ha estat recuperat per Xaro López i Jacint Soler. Un matrimoni de cuiners autodidactes que aposta per una cuina catalana i mediterrània millorada i amb conceptes marcats com proximitat, temporada, “slow food”. La sala del restaurant amb taules àmplies i separades per gaudir en un format més clàssic i tranquil de diferents menús degustació o d’una carta on alguns dels plats es fan a la sala davant del client. El Gastrobar ( interior i jardí) amb una proposta més “gamberra” de platets per compartir o per “picar” alguna cosa. Destacar el celler amb gairebé 200 referències . Restaurant recomanat a la Guia Michelin 2022.

Et recomanem

Distintius de qualitat al Bages

Geoparc de la Catalunya CentralUNESCOBiospherePunt d'informació turísticaCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)El Rebost del BagesRestaurants gastronòmicsEstrella MichelinDO Pla de Bages

Ves al contingut