La nostra és una cuina amb arrel tradicional, però amb elaboració i presentació d’autor.

La Premsa et presenta una gastronomia de temporada, inspirada en els productes fresos del país i en l’alimentació mediterrània de mar i muntanya. Alhora, hem volgut estar a l’abast de totes les butxaques, amb l’objectiu que qualsevol persona o família pugui gaudir de les nostres especialitats.

La nostra gastronomia no es pot entendre sense els lligams que ens uneixen amb l’oli i el vi. Per això procurem lligar els nostres plats amb aquests productes, i comptem amb una carta de vins seleccionada especialment per a les cartes de cada temporada. De fet, els nostres clients poden escollir el vi personalment, o degustar-lo simplement, al nostre celler. També poden adquirir els seus productes directament, sense passar per la taula. La nostra és, sense cap dubte, una aposta pels productes de la terra.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià