La nostra és una cuina amb arrel tradicional, però amb elaboració i presentació d’autor.

La Premsa et presenta una gastronomia de temporada, inspirada en els productes fresos del país i en l’alimentació mediterrània de mar i muntanya. Alhora, hem volgut estar a l’abast de totes les butxaques, amb l’objectiu que qualsevol persona o família pugui gaudir de les nostres especialitats.

La nostra gastronomia no es pot entendre sense els lligams que ens uneixen amb l’oli i el vi. Per això procurem lligar els nostres plats amb aquests productes, i comptem amb una carta de vins seleccionada especialment per a les cartes de cada temporada. De fet, els nostres clients poden escollir el vi personalment, o degustar-lo simplement, al nostre celler. També poden adquirir els seus productes directament, sense passar per la taula. La nostra és, sense cap dubte, una aposta pels productes de la terra.

Et recomanem

Distintius de qualitat al Bages

Geoparc de la Catalunya CentralUNESCOBiospherePunt d'informació turísticaCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)El Rebost del BagesRestaurants gastronòmicsEstrella MichelinDO Pla de Bages

Ves al contingut