Aquest museu posa en valor els testimonis de la memòria oral de Sant Fruitós de Bages que van treballar la vinya, així com les que van donar al museu municipal el material, les eines  i objectes que completen aquest espai.  La vinya i la producció de vi han estat presents al llarg de la història del Bages, des de fa segles la vinya ha modelat el paisatge i els habitants del Bages.

A través d’objectes i materials relacionats amb el món del vi, que ens transportaran a un passat no gaire llunyà, farem un recorregut per la història per prendre consciència de la importància d’aquest cultiu al pla de Bages. Una visita indispensable que farà valer el testimoni de persones del municipi de Sant Fruitós de Bages que van treballar a la vinya i que ens han arribat a través de la memòria oral.

Per concertar visita cal escriure un correu electrònic a sfb.museu@santfruitos.cat

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià