“Sóc el sergent Josep Selvans, voluntari Miquelet, cardoní de naixement i ………”
Així es comença en joc dels tresors de Cardona.
Us volem oferir una forma diferent per gaudir de Cardona i la seva història. Tresors de Cardona és un joc de pistes i d’orientació apte per a tots els públics, que es desenvolupa per la nostra vila i que ens portarà a visitar tots els racons meravellosos que hi ha a Cardona.
De la mà del Sergent Selvans i de l’espia borbònic Luís Sancho (personatges de ficció) viu una aventura emocionant cercant els tresors de Cardona. Amb ells, seguirem els fets que van succeir duran el setge de Cardona. Mitjançant aquests dos personatges, el joc ens transportarà als mesos de novembre i desembre de 1711, que va ser quan Cardona i els seus vilatans, van inscriure el seu nom en la història del nostre país.

Tots els públics, famílies.
Durada: 2/3 hores.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Els camins del Bages


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function themify_is_shop() in /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/themify-metabox/includes/themify-metabox-utils.php:116 Stack trace: #0 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(361): themify_verify_assignments(Array) #1 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/views/render.php(18): Themify_Popup->is_popup_visible(8483) #2 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(167): include('/home/bagesturi...') #3 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/system.php(191): Themify_Popup->load_view('render.php', Array) #4 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-includes/class-wp-hook.php(287): Themify_Popup->render('') #5 /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('' in /home/bagesturisme/www.bagesturisme.cat/public/wp-content/plugins/themify-popup/includes/themify-metabox/includes/themify-metabox-utils.php on line 116