Les Olles dels Caus és un restaurant de cuina tradicional catalana de muntanya, a l’edifici confrontant a l’església romànica de Mura. Fem esmorzars de forquilla i menú de cap de setmana.

Cuina d’arrel, d’aquí, amb producte del nostre territori i de temporada; així cuidem la tradició i l’economia local. Fem brasa autèntica, amb llenya i carbó, per donar a la carn i la verdura les aromes essencials. Comprem a productors respectuosos amb el benestar animal: carn de porc Ral d’Avinyó, vedella ecològica de Calders i xai ecològic de Moià. Embotit, pa i verdures de Mura. Formatges de Muntanyola. Vins DO Pla de Bages. Opcions per a persones amb intoleràncies alimentàries. Els dolços i les postres, casolanes i irresistibles!

Tenim un espai agradable, amb 2 salons amb volta i una sala gran. La terrassa és un solàrium amb vistes als horts, al Parc Natural i a la riera, lloc ideal per al joc dels nens. Podreu gaudir del vermut artesà i les cerveses artesanes dels obradors cooperatius amb els quals treballem.

Gaudim fent gaudir!

Us recomanem reservar amb antelació.

Segueix-nos a Instagram: @lesollesrestaurantcoop

Et recomanem

Distintius de qualitat al Bages

Geoparc de la Catalunya CentralUNESCOBiospherePunt d'informació turísticaCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)El Rebost del BagesRestaurants gastronòmicsEstrella MichelinDO Pla de Bages

Ves al contingut