El concepte de Bed&Breakfast va néixer a Europa, i avui és conegut a tot el món.
Es tracta d’un allotjament en una casa amb menys de deu habitacions disponibles, que ha estat condicionada per a aquest efecte.
Es caracteritza per un ambient familiar i casolà. És usual que els amos del B&B visquin en el mateix immoble.
El client considera important tot el que personalitza la relació amb la propietat que crea una atmosfera i un servei especial i no tan estandarditzat i fred com en un hotel.
En altres paraules, l’estada en un Bed and Breakfast (B&B) és molt més autèntica i divertida.
El “B&B” ofereix l’oportunitat de romandre en contacte amb la cultura i els costums locals i, per tant, és un camí per a un gran enriquiment humà i cultural.
Turistes i viatgers que trien aquest tipus d’allotjament, poden trobar calidesa, tranquil·litat i familiaritat.
Intentem que els viatgers que s’allotgen en el nostre B&B gaudeixin d’una tranquil·la estada. Al matí preparem un bon esmorzar amb embotits de Sallent, ous de les nostres gallines, botifarra, fruita, taronjada, cafè, pastes, pa amb tomàquet, melmelades, pastissos, yogourt, un entrepà per al viatge
Els hostes de B&B Sallent disposen d’entrada independent.
Les habitacions tenen calefacció, Wifi gratuït, terrassa i jardí, bany, tovalloles, gel de bany, xampú, raspallo dents, TV, biblioteca, taula de despatx, cafè..
Més detalls al nostre web.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià