El Mas de la Sala, antic Hostal del Camp, és un restaurant de territori. Plats de tota la vida posats al dia, els de les àvies, del xup-xup, dels sense presses… Fent servir els productes de proximitat i de temporada que obsequia la terra que l’envolta i amb especial estima als vins de la Denominació d’Origen Pla de Bages i a les varietats autòctones d’oli extra verge com la Corbella, la Verdal Manresa i la Vera.
L’oferta és amplia; des del menú laborable, el menú de temporada, la carta fins al menú degustació del territori maridat amb vins de la DO Pla de Bages. Especial atenció als més petits de la casa amb la proposta dels plats combinats anomenats CombiSAC (Salut, Alimentació i Cuina) on el gust de la canalla no està renyit amb la cuina saludable i equilibrada.
Equipat per atendre qualsevol tipus d’esdeveniment, ja sigui de celebració o d’empresa.
Bikefriendly i Petfriendly. Preparat per a cotxes elèctrics.
Benvingut!