Una convenció? Una reunió privada? Una celebració amb la vostra gent? Un taller formatiu o cultural? Món Sant Benet és també un indret dedicat a l’oci i al negoci, un espai per a la generació d’idees, l’enginy, la reflexió i el coneixement. Disposa de més de 4.000 m2 d’instal·lacions especialment preparades per celebrar-hi reunions, convencions i congressos, repartides als edificis La Fàbrica, el Monestir i la Casa de l’Amo. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval amb 19 sales de reunions de diferents dimensions i espais exteriors incomparables, la casa del pintor Ramon Casas, Hotel ****s amb 87 habitacions i 3 restaurants: La Fonda, Restaurant Món i Restaurant L’Ó, aquest darrer guardonat amb Estrella Michelin. També disposa d’un innovador centre internacional de investigació en ciència i cuina, la Fundació Alícia i un munt de propostes i activitats per a fer en grup.

Busques una opció per als teus esdeveniments que inclogui allotjament? L’Hotel Món Sant Benet & Conference Centre us proposa la jornada perfecta en un entorn únic, amb al·licients com una exquisida oferta gastronòmica, piscina a l’aire lliure, tractaments de bellesa i massatges, jardins, activitats d’oci… i molt més.

 

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià