Hotel restaurant per a convencions o esdeveniments empresarials, reunions, incentius, cursos de formació, presentacions… el Mas de la Sala pot ser la prolongació de la seva empresa.
Situats en un immillorable punt de trobada, just on creuen l’eix transversal C-25 i l’eix del Llobregat C-16, trobaran un complex hoteler de quatre estrelles rodejat de camps de gramínies i boscos de ribera, un paisatge singular i característic del Pla de Bages.
Les sales, polivalents, permeten diversos tipus de muntatges i tenen característiques i aforaments diferents: l’espai Les veles té una capacitat de fins a 300 assistents. Els jardins, a la vista de la piscina, a peu del pou o de la barraca de vinya o el celler són indrets molt especials per a fer-hi aperitius de benvinguda o coffee breaks…
Disposem d’equipament professional, tant tecnològic com humà, per a desenvolupar satisfactòriament la sessió de treball.
Oferim diferents activitats de lleure, ja sigui com a relaxació al finalitzar la jornada o com “team-building”i “coaching” de treball en equip per a fomentar la comunicació, la competència i la creativitat.
Estem compromesos amb el territori i la qualitat, complint les normes i reglaments oficials que apliquen a l’hotel i restaurant i també les del segell Destí Biosphere- Paisatges de Barcelona. Col·laboradors del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central promovent un turisme responsable i, alhora, fent partícips a la gent d’aquí.

Servei de càrrega per a vehicles elèctrics.

Et recomanem

Els distintius de qualitat del Bages

Punt d'informació turísticaEstrella MichelinCarta Eureopa de Turisme Sostenible (CETS)Restaurants de les 4 temporades gastronòmiques del BagesEl Rebost del BagesDO Pla de BagesGeoparc de la Catalunya CentralBiosphere

Els camins del Bages

Parc de la Sèquia3 montsCamí de Sant JaumeCamí OlibaCamí Ignasià